این مراسم درمحل مجتمع فرهنگی و هنری پیرانشهر با حضور کلیه مسئولین ادارات و اقشار مختلف مردم برگزار شد.
در این مراسم فرماندار پیرانشهر سالروزشهادت دکتربهشتی و شهدای هفت تیر را تسلیت و روز قوه قضائیه را گرامیداشت.
آقای مرتاض اضافه کردند: درسالروز آن رویداد که نقطه ی عطفی برای مبارزات مکتبی ملت ما بود، یاد شهیدان را گرامی داشته و با امام امت، خمینی کبیر،بیعتی مجدد کنیم تا پاسدار خونهای هفت تیرو حافظ آرمانهای شهدای انقلاب خونین باشیم.
وی مهمترین عامل پیروزی ایران اسلامی دربرابر دشمن را روحیه، ایثار، شجاعت و شهادت طلبی جوانان، حمایت و پشتیبانی مردم و درایت امام راحل(ره) برشمرد.
رئیس دادگستری پیرانشهر هفته قوه قضائیه را گرامی داشتند و قوه قضائیه را چشمه امنیت جامعه خواند.آقای هوشیار بیان کردند: شهید بهشتی از چهره های بارز ارشاد و آموزش اسلامی بود و عمری در سنگر قلم و بیان روشنگری کرد و با فساد و انحراف مبارزه نمود.