
معاون عمرانی استانداری آذربایجانغربی به همراه مدیر کل آب و فاضلاب استان، مدیر کل پایانه های مرزی استان ، سرپرست سازمان مسکن و شهرسازی استان، فرماندار پیرانشهر و جمعی از مقامات استانی و محلی از پروژه های نیمه تمام این شهرستان بازدید نمودند.
معاون عمرانی استانداری آذربایجانغربی از پروژه های سد کوتاه جلدیان،مدرسه پنج کلاسه روستای پسوه، جاده روستای رزگاری به اندیزه، پل ورودی شهر از طرف نقده، ساختمانهای مسکن مهر، ساختمان تجاری و محوطه پایانه مرزی تمرچین، تصفیه خانه فاضلاب شهری، سد کانی سیب بازدید نمودند و همچنین بیان کردند: مدیران دستگاههای اجرای باید با مدیریت زمان، روند اجرای پروژه ها را در کنار ارتقای کیفیت آنها سرعت دهند.

آقای محمودی اضافه کردند: اجرای به موقع برنامه ها باید در دستور کار مدیران قرار گیرد تا همه پروژه ها در اسرع وقت و در زمان مشخص شده به بهره برداری برسند.
ایشان همچنین افزودند: اعتبارات مصوب استان آذربایجانغربی در بخش های عمرانی و جاری، امسال بالغ بر 3462 میلیارد ریال است.
فرماندار پیرانشهر نیز بیان کردند: در سال جاری اعتبارات پروژه های عمرانی پیرانشهر از محل اعتبارات سرمایه ی استان بالغ بر هشتاد و یک میلیارد ریال می باشد و این اعتبارات نسبت به سال گذشته سی درصد افزایش داشته است.
آقای مرتاض اضافه کردند: برای تمام نوزده پروژه ی نیمه تمام، شصت و شش میلیارد ریال بودجه اختصاص یافته است.اعتبارات دیگری از منابع ملی برای تکمیل سدها و مدیریت بحران نیز به شهرستان اختصاص می یابد.
